DATA

DATA

3000 personer

3000 personer
Varje år utbildas och utvecklas över 3000 personer via TEK Kompetens.

UTBILDNINGAR - DATAKUNSKAP

Vi erbjuder utbildningar inom Data och IT fördelat på olika kunskapsnivåer. Hos oss kan du bland annat gå utbildningar i Excel, Office 365 och mycket mer. De flesta av våra utbildningar i vårt ordinarie utbud kan med fördel anpassas efter era behov och önskemål.

EFFEKTIVARE DATAHANTERING

Hos oss kan du gå utbildningar i Excel, alltifrån grundutbildning till fördjupningskurser och mer avancerad nivå. Du kan gå utbildningar i Office 365 och lära dig mer om Word, Excel, Powerpoint, Teams och Outlook.
Våra utbildningar ger dig exempelvis förståelse för hur du skapar pivottabeller i Excel, hur du formaterar och skapar formatmallar i Word eller hur du skapar och organiserar ett projekt i Microsoft Project.

FÖR VEM PASSAR DESSA UTBILDNINGAR?

Våra utbildningar inom data vänder sig till dig som arbetar med de programmen som finns i Microsoft Office 365 och Officepaketet. Vi har rätt kurs för dig oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av Microsofts lösningar sedan tidigare.

OM VÅRA DATAUTBILDNINGAR

Våra utbildningar inom data kan du genomföra på plats i våra/era lokaler eller på distans via dator. Många företag och organisationer i Varberg, Halmstad och övriga Hallands län har genomfört våra datautbildningar. Vi ser fram emot att hjälpa även dig och din organisation med er kompetensutveckling!
Ej datumsatta utbildningar: 20 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.

Allmän datakunskap

För dig som vill ha grundläggande kunskaper om olika dataprogram och datorns uppbyggnad.

Data one-to-one

Enskild undervisning inom Data och IT.

Effektiv Outlook-jobba smartare och få mer gjort

Vi inspirerar och tränar dig i att få rätt saker gjorda. Det är väldigt lätt att bli reaktiv och hela tiden ”tvingas” hantera omgivningens önskemål istället för att vara proaktiv och styra dina...

Excel Akuten - Diagram & Villkorsstyrd formatering

Excel handlar mycket om siffror. Ibland vill man presentera siffermaterial från Excel, att då bara visa en massa siffror kan bli svåröverskådligt. Att presentera siffermaterial i form av diagram ger...

Excel Akuten - Formler & enklare funktioner

Kursen för dig som känner dig osäker på hur du gör beräkningar i Excel.

Excel Akuten-Listor & Pivottabeller

En kort kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i listor och pivottabeller. Excel med sina rader och kolumner passar utmärkt att använda för datatabeller (databas, register).

Excel avancerad - online

Excel avancerad är utbildningen för dig som har insett potentialen i excel! Du använder det som en viktig del i ditt arbete redan idag och har god kunskap men vill bli ännu bättre.

Grunderna i Office

För dig som vill lära grunderna i Office - Word, Excel och PowerPoint. Utbildningen genomförs med individuellt upplägg efter dina behov eller företagsanpassat.

Lär dig använda Power Query i Excel

Microsoft 365 - Upplev den moderna arbetsplatsen

Upplev, testa, upptäck och experimentera med möjligheterna som finns med de olika apparna i Microsoft 365.

Microsoft Project grundkurs, 2 dagar

Efter avslutad kurs ska du kunna skapa och organisera projekt med hjälp av projektplaneringsverktyget Microsoft Project på ett effektivt sätt.

MS SharePoint (endast företagsanpassad)

För dig som ska börja arbeta i SharePoint.

Office 365 & Teams på distans

Med Microsoft Teams och Office 365 finns alla möjligheter för att jobba effektivt på distans. Vi går igenom vilka funktioner som finns, hur det hänger ihop och även vilka verktyg som finns när man har...

Office 365 - arbete i molnet

Med Office 365 får du, förutom de vanliga Officeprogrammen (Word, Excel m.fl.), också tillgång till ett antal molntjänster som kan effektivisera och förenkla arbetet.

Office Akuten - Formatering & Formatmallar i Word

Varför blir det extra avstånd mellan raderna när man trycker Enter? Måste de färdiga formatmallarna för rubiler vara blå och hur fungerar det här med tabulatorinställningar egentligen?

OneNote

I oneNote hanterar du digitala anteckningsböcker där du kan samla alla möjliga sorters anteckningar, text, bild, ljud, video, länkar etc.

Outlook - Funktioner

Kursen vänder sig i första hand till Dig som till viss del använder Outlook idag och som vill lära mer om de olika funktionerna i programmet.

PowerPoint för självlärda

Fortsättningskurs för dig som vill bli ännu bättre på att effektivt skapa presentationer med hjälp av PowerPoint. Kursen kan anpassas efter deltagarnas önskemål.

Skapa Professionella presentationer med PowerPoint

För dig som vill lära dig skapa snygga, tydliga och professionella presentationer med PowerPoint.

Word, för självlärda

Kursen vänder sig till dig som i viss utsträckning använder programmet idag, men vill lära dig mer för att kunna använda det på ett effektivare sätt.

Hittar du inte en utbildning som passar dig? Anmäl intresse så kontaktar vi dig!