Ej datumsatta utbildningar: 17 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.

Allmän datakunskap

För dig som vill ha grundläggande kunskaper om olika dataprogram och datorns uppbyggnad.

Data one-to-one

Enskild undervisning inom Data och IT.

Effektiv Outlook-jobba smartare och få mer gjort

Vi inspirerar och tränar dig i att få rätt saker gjorda. Det är väldigt lätt att bli reaktiv och hela tiden ”tvingas” hantera omgivningens önskemål istället för att vara proaktiv och styra dina...

Excel Akuten - Diagram & Villkorsstyrd formatering

Excel handlar mycket om siffror. Ibland vill man presentera siffermaterial från Excel, att då bara visa en massa siffror kan bli svåröverskådligt. Att presentera siffermaterial i form av diagram ger...

Excel Akuten - Formler & enklare funktioner

Kursen för dig som känner dig osäker på hur du gör beräkningar i Excel.

Excel Akuten-Listor & Pivottabeller

En kort kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i listor och pivottabeller. Excel med sina rader och kolumner passar utmärkt att använda för datatabeller (databas, register).

Grunderna i Office

För dig som vill lära grunderna i Office - Word, Excel och PowerPoint. Utbildningen genomförs med individuellt upplägg efter dina behov eller företagsanpassat.

Lär dig använda Power Query i Excel

Microsoft Project grundkurs, 2 dagar

Efter avslutad kurs ska du kunna skapa och organisera projekt med hjälp av projektplaneringsverktyget Microsoft Project på ett effektivt sätt.

MS SharePoint (endast företagsanpassad)

För dig som ska börja arbeta i SharePoint.

Office 365 & Teams på distans

Med Microsoft Teams och Office 365 finns alla möjligheter för att jobba effektivt på distans. Vi går igenom vilka funktioner som finns, hur det hänger ihop och även vilka verktyg som finns när man har...

Office Akuten - Formatering & Formatmallar i Word

Varför blir det extra avstånd mellan raderna när man trycker Enter? Måste de färdiga formatmallarna för rubiler vara blå och hur fungerar det här med tabulatorinställningar egentligen?

OneNote

I oneNote hanterar du digitala anteckningsböcker där du kan samla alla möjliga sorters anteckningar, text, bild, ljud, video, länkar etc.

Outlook - Funktioner

Kursen vänder sig i första hand till Dig som till viss del använder Outlook idag och som vill lära mer om de olika funktionerna i programmet.

PowerPoint för självlärda

Fortsättningskurs för dig som vill bli ännu bättre på att effektivt skapa presentationer med hjälp av PowerPoint. Kursen kan anpassas efter deltagarnas önskemål.

Skapa Professionella presentationer med PowerPoint

För dig som vill lära dig skapa snygga, tydliga och professionella presentationer med PowerPoint.

Word, för självlärda

Kursen vänder sig till dig som i viss utsträckning använder programmet idag, men vill lära dig mer för att kunna använda det på ett effektivare sätt.

Hittar du inte en kurs som passar dig? Anmäl intresse så kontaktar vi dig?