SPRÅK

SPRÅK

Språkutbildningar

Vi erbjuder utbildningar inom Språk. De flesta av våra språkutbildningar genomför vi som företagsanpassade utbildningar utifrån era förkunskaper och behov. Förbättra dina språkkunskaper med oss.

UTBILDNING I AFFÄRSENGELSKA

Med denna utbildning kommer du känna dig säkrare på att kommunicera på engelska. Utbildningen är till för dig som använder engelska i ditt yrke och vill känna dig säkrare i dina internationella kontakter. Utbildningen utgår ifrån din nuvarande kunskapsnivå och genom teori och praktiska övningar får du rätt förutsättningar för att utvecklas och känna en trygghet när du kommunicerar på engelska.

INDIVID- OCH FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING I ENGELSKA

Har ert företag behov av en individanpassad utbildning för en anställd eller behov av en mer fokuserad utbildning i engelska utifrån era förutsättningar?

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar i engelska där vi tar fram en utbildning baserat på era behov. Engelska talas av över 1,8 miljarder människor och över 380 miljoner människor har det som sitt förstaspråk. Vi hjälper er att utveckla era kunskaper i engelska för att bättre kunna kommunicera på den globala marknaden.

INDIVID- OCH FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING I TYSKA OCH FRANSKA

Vi erbjuder individ- och företagsanpassade utbildningar i tyska och franska. Utbildningarna utgår ifrån era behov och er kunskapsnivå. Att kunna kommunicera professionellt på ett språk är viktigt på en global marknad och vi hjälper er att utveckla er kommunikationsförmåga i tyska och franska.

OM VÅRA SPRÅKUTBILDNINGAR

Vi hjälper företag och individer att förbättra sina språkkunskaper och bli bättre på affärskommunikation på olika språk. Gör som många företag och organisationer i Halmstad, Varberg och andra orter i Halland och gå en språkutbildning hos oss på TEK Kompetens.