TEKNIK

TEKNIK

UTBILDNINGAR - TEKNIK

Vi erbjuder utbildningar inom Teknik som är anpassade efter branschens normer och standarder.
De flesta utav våra utbildningar i vårt ordinarie utbud kan med fördel anpassas efter era behov och önskemål.

EL - UNDERHÅLL & FELSÖKNING

Vi erbjuder utbildningar som ger dig kunskap inom felsökning och elunderhåll av maskinutrustning och enklare elsystem. Kurserna innehåller praktiska övningar varvat med teori. Arbetar du som montör, mekaniker, fastighetsskötare eller processpersonal är detta rätt kurser för dig.

HYDRAULIK

Denna utbildning vänder sig till elektriker, tekniker, ingenjörer, underhållspersonal och andra som arbetar med hydrauliska system. Utbildningen ger kunskap inom olika typer av pumpar, för- och nackdelar med dessa pumpar samt olika typer av styrning. Under utbildningens gång går man igenom olika typer av pumpstyrningar, montageteknik, slangar och kopplingar med mera.

OM VÅRA TEKNIKUTBILDNINGAR

Hos oss kan du utbilda dig inom elunderhåll, elsäkerhet, hydraulik, maskinsäkerhetskrav och mycket mer. Vi erbjuder utbildningar på plats i våra/era lokaler eller på distans via dator. Gör som många företag och organisationer i Halmstad, Varberg och andra orter i Halland och gå en utbildning hos oss på TEK Kompetens.
Ej datumsatta utbildningar: 8 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.

Elsäkerhetsledare

Föreskrifterna ELSÄK-FS 2006:1 och standarden SS-EN 50110-1 ställer krav på att de som utför elektriskt arbete har rätt elsäkerhetskompetens. Efter genomförd utbildning kan du som deltagare utses som...

Elteknik för icke elektriker

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i elteknik för att kunna förstå och genomföra felsökning och avhjälpande åtgärder på enklare elsystem.

Elunderhåll

Kursen ger dig grundläggande kunskaper om felsökning och elunderhåll på maskinutrustning. Kursen erbjuder ett stort antal praktiska övningar.

Hydraulik, fortsättning

Efter kursen skall deltagaren känna till olika typer av pumpar, deras för- och nackdelar samt olika styrningar. De vanligaste funktioner inom elektrohydraulik kommer att behandlas så att deltagarna...

Maskinsäkerhetskrav – maskindirektivet, riskbedömning och riskreducering av nya, begagnade och ombyggda maskiner

Kursen baseras på de obligatoriska krav som Maskindirektivet ställer. Du som deltar får kunskaper om dess innehåll samt olika metoder för riskbedömning och riskreducering samt kännedom kring hur...

Pneumatik i automatiserade system (fortsättningskurs)

Riskutbildning halt väglag

Kursen ger dig ökad kunskap kring körning vid halt väglag. Du får med dig såväl teoretiska som praktiska kunskaper, då utbildningen innehåller körning på vinterväglag.

Tekniska utbildningar inom Teknologisk Institut

TEK har ett etablerat samarbete när det gäller mer specialiserade tekniska utbildningar och har möjlighet att erbjuda ett rabatterat kurspris till våra medlemmar vid anmälan via oss. Några av de...

Hittar du inte en utbildning som passar dig? Anmäl intresse så kontaktar vi dig!