TEKNIK

TEKNIK

UTBILDNINGAR - TEKNIK

Vi erbjuder utbildningar inom Teknik som är anpassade efter branschens normer och standarder.
De flesta utav våra utbildningar i vårt ordinarie utbud kan med fördel anpassas efter era behov och önskemål.

EL - UNDERHÅLL & FELSÖKNING

Vi erbjuder utbildningar som ger dig kunskap inom felsökning och elunderhåll av maskinutrustning och enklare elsystem. Kurserna innehåller praktiska övningar varvat med teori. Arbetar du som montör, mekaniker, fastighetsskötare eller processpersonal är detta rätt kurser för dig.

HYDRAULIK

Denna utbildning vänder sig till elektriker, tekniker, ingenjörer, underhållspersonal och andra som arbetar med hydrauliska system. Utbildningen ger kunskap inom olika typer av pumpar, för- och nackdelar med dessa pumpar samt olika typer av styrning. Under utbildningens gång går man igenom olika typer av pumpstyrningar, montageteknik, slangar och kopplingar med mera.

OM VÅRA TEKNIKUTBILDNINGAR

Hos oss kan du utbilda dig inom elunderhåll, elsäkerhet, hydraulik, maskinsäkerhetskrav och mycket mer. Vi erbjuder utbildningar på plats i våra/era lokaler eller på distans via dator. Gör som många företag och organisationer i Halmstad, Varberg och andra orter i Halland och gå en utbildning hos oss på TEK Kompetens.
Seminarier: 1 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.

Hittar du inte en utbildning som passar dig? Anmäl intresse så kontaktar vi dig!