Vi erbjuder utbildningar inom Marknad och Kommunikation.

De flesta utav våra utbildningar i vårt ordinarie utbud kan med fördel anpassas efter era behov och önskemål.

Hittar du inte en kurs som passar dig? Anmäl intresse så kontaktar vi dig?

Vårt utbud

Förfina ditt urval

Ej datumsatta utbildningar: 26 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.
Utbildning

10 nycklar till samförstånd

Utbildningen ger dig 10 konkreta verktyg att använda när du argumenterar i olika situationer.

Till intresseanmälan

Brand Wheel - Hur du skapar ett framgångsrikt varumärke

För dig som vill utveckla din verksamhets varumärke

Till intresseanmälan

Digital marknadsföring

Få de grundläggande verktygen och kunskapen till att lättare hitta dina kunder online och effektivt jobba mot ökad marknadsandel.

Till intresseanmälan

Förhandling och Kommersiella Avtal

Introduktion till försäljning och inköp samt grundläggande förhandlingskunskap som ger dig grunderna att tolka och förstå kommersiella avtal och tryggt agera i kommersiella miljöer.

Till intresseanmälan

Goda relationer som framgångsfaktor?

För dig som vill bli bättre på att skapa lönsamma relationer.

Till intresseanmälan

How to create professional branded films with your mobile phone

A practical intermediate level education where you learn how to create professional films using only your mobile phone. You will learn the filmmaking process from start to finish, including professional filmmaking techniques such as, framing, lighting, capturing sound, and more.

Till intresseanmälan

How to edit videos in Adobe Premiere Pro

A practical intermediate level education where you learn how to edit videos from start to finish in Adobe Premiere Pro.

Till intresseanmälan

Hur får jag lönsamma kundrelationer?

Kurs i marknadsplanering och kommunikation riktar sig till dig som vill få struktur och en röd tråd i ditt företags marknadsföringsprocess och därmed utveckla lönsamma kundrelationer med hjälp av strategier och kommunikation i de traditionella och digitala kanalerna.

Till intresseanmälan

Kommunikation

Grundtesen är enkel: Allt vi gör kommunicerar och alla kan kommunicera.

Till intresseanmälan

Kommunikation med kvalitet

Förmågan att kommunicera på ett sätt som skapar förståelse, tillit och samarbetsvilja är viktig att utveckla såväl som ledare medarbetare & medmänniska.

Till intresseanmälan

Kreativ förhandling

Du lär dig kommunikationsmodellen som ger förhandlingsresultat. Du får identifiera och hantera olika förhandlingsstilar.

Till intresseanmälan

Kroppsspråkets betydelse

Syftet med kursen är att öka dina kunskaper om den verbala och icke verbala kommunikationen och öka din förståelse för kroppsspråkets betydelse i den mellanmänskliga kommunikationen och hur vi påverkas av de signaler vi sänder.

Till intresseanmälan

LinkedIn - Grund

Utbildningen är en grundläggande kurs som syftar till att du ska komma igång med LinkedIn på ett professionellt sätt. Hur skapar du en proffsig profil och hur bygger du ett intressant nätverk? Du tar med din egen dator och arbetar praktiskt med programmet under utbildningen gång.

Till intresseanmälan

LinkedIn Rekrytering

Vill ni nyttja LinkedIn som ett verktyg för att arbeta med Rekrytering och Employer Branding? Utbildningen ger både kunskap i hur ni arbetar med er företagssida, ert varumärke och konkret hur man nyttjar jobbannonsering och verktyget Recruiter Lite för att hitta både aktiva och passiva kandidater.

Till intresseanmälan

Lämna attraktiva anbud

Utbildningen ger dig som deltagare en grundläggande kunskap om vad upphandlingsreglerna innebär. Du blir medveten om vilka rättigheter och skyldigheter du har som leverantör till offentlig sektor samt får råd om hur du kan förbättra era anbud så att ni vinner fler upphandlingar och tjänar mer pengar på affärer med offentlig sektor.

Till intresseanmälan

Marknadsföring & Kommunikation (Prewiev)

Använd kommunikativa verktyg för att utveckla bolaget. Kursen ger dig kunskap och tankesätt för att analysera din verksamhet ur kundens och marknadens perspektiv. Lär dig att sätta upp mål, hitta personan för din målgrupp och använda mer kreativa sätt att kommunicera.

Till intresseanmälan

Maximerad försäljning

En utbildning för alla som jobbar med försäljning på fältet och som vill se förändring i resultatet och i kundmötet.

Till intresseanmälan

Montören möter kunden

För dig som vill lära sig hur du som montör blir framgångsrik i dina kundkontakter.

Till intresseanmälan

Praktisk retorik (Få fram ditt budskap bättre)

För dig som vill bättre på att föra ut ditt budskap.

Till intresseanmälan

Presentationsteknik

Efter kursen känner du dig säkrare och mer professionell i dina presentationer. Du lär dig att lägga upp och genomföra en väl genomtänkt presentation anpassad för målgruppen.

Till intresseanmälan

Storytelling

I en tid av sociala medier, där alla plötsligt jobbar med PR blir det livsviktigt att kunna berätta. Den här kursen lär ut vikten av att - som företag och organisation - ha en kraftfull, tydlig och konsekvent berättelse. Vilken är er story?

Till intresseanmälan

Sökmotoroptimering, SEO

Sökoptimering (SEO) handlar om att förbättra en webbplats och dess innehålls synlighet och placering i sökmotorer så som tex Google.

Till intresseanmälan

Trygg med media

Hur tänker journalisterna? Och vad bör du själv tänka på när du möter dem? Vi hjälper dig att vara bättre förberedd, och ger dig möjlighet att kunna ta initiativ– och tänka efter före. I utbildningen varvas teori med praktik framför kameran.

Till intresseanmälan

Vinn Din Marknad

Konkurrenssituationen är tuff i många branscher, troligtvis även i din. Vinnarna är de som har en aktiv och effektiv marknadsbearbetning med syfte att få nya kunder och bygga den framtida kundmixen. Resultatet blir att tillväxt och framtida bra lönsamhet säkerställs. Hur ser det ut i ditt företag? Syftet med utbildningen är att: Öka försäljningen, Få nya kunder, Förbättra lönsamheten.

Till intresseanmälan

Vinnande försäljning

Vässa dig själv som säljare! Avgörande för ett företags framgång är hur försäljningsarbetet lyckas. Alla som jobbar med att sälja i någon form behöver säljträning. Det är nödvändigt att investera tid för att utveckla sitt säljande. För detta behövs en strukturerad säljprocess.

Till intresseanmälan

Workshopledning- att facilitera effektiva möten

För dig som vill skapa effektiva möten.

Till intresseanmälan