Marknad & kommunikation

Susanne Pettersson - Presentationsteknik – konsten att tala inför grupp

Susanne Pettersson - Presentationsteknik – konsten att tala inför grupp

De allra flesta kan lära sig att fånga en publik. Det gäller bara att lära sig hur! Och det är just det som den här utbildningen handlar om. Du kommer att få konkreta råd och verktyg att utveckla din förmåga att hålla en presentation. Du kommer också att få lära dig vikten av god förberedelse, struktur och vad som krävs för att fånga sina deltagare. Ja, du kommer helt enkelt att få lära dig hur man presenterar och briljerar!

Målgrupp

För dig som med stolthet, trygghet och glädje vill kunna gå upp på den där scenen, presentera inför dina medarbetare, genomföra en fängslande lektion i skolan eller hålla det där fantastiska talet.

Innehåll

• Hur man fångar en publik
• Hur man skapar en bra struktur i sin planering
• Att ha en röd tråd i sitt upplägg
• Hur man använder sin kropp och röst för att nå fram
• Hur man hanterar nervositet

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare, samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Susanne blev vald till årets kvinnliga talare 2018.
Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans.
Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologiskrådgivare inom Svensk elitidrott.
Susanne är författare till böckerna: ”Leda med förtroende”, ”Ta fram kraften inom dig”, Bryt ihop och kom igen”, ”Dra åt samma håll” och ”Presentera och Briljera”.

Samtliga deltagare får hennes bok ”Presentera och Briljera” som kursen utgår ifrån.Susanne Pettersson - Presentationsteknik – konsten att tala inför grupp