Delta i våra mycket uppskattade workshops i vår

Missa inte chansen många företag har tagit. Du kan nu under våren delta i tre kostnadsfria workshops!
Intresset för våra workshops var enormt under 2020! Vi har därför lyssnat på våra medlemmar och arrangerar tre digitala tillfällen under våren. Passa på att anmäla dig och dina kollegor till att lära och växa med andra företag - inte bara i Halland, utan även i hela Sverige.

Våra workshops är en aktivitet som ligger inom ramen för det strategiska innovationsprogrammet
Produktion 2030. Genom workshops ger vi företag och forskare möjlighet att mötas och utbyta kunskap och erfarenheter. Förutom att workshops underlättar kunskapsöverföringen till företagen är de samtidigt ett sätt att göra företagens erfarenheter och utmaningar tillgängliga för forskarna. Tillsammans stärker vi svensk industris konkurrenskraft!


LÄS MER OM VÅRA TILLGÄNGLIGA WORKSHOPS: