ÅRETS KOMPETENSPRIS 2021

Vi delade ut Årets kompetenspris 2021 på Näringslivsgalan i Halmstad!
På Näringslivsgalan i Halmstad delade vi ut Årets Kompetenspris till Petterssons Miljöåkeri – en synnerligen värdig mottagare som kan inspirera andra företag och organisationer att sätta lärande i fokus för att uppnå den goda affären. Varma gratulationer från oss på TEK!

Vår motivering lyder:
– Årets kompetensföretag 2021 är ett familjeföretag som jobbar målmedvetet med sin personal och deras lärande. De skapar goda förutsättningar för engagemang för att vara en framgångsrik och attraktiv arbetsplats. Tillsammans driver de ett långsiktigt och ansvarstagande arbete i en bransch där hållbarhet är ett nyckelord. De tillämpar ett systematiskt arbete för att lönsamhet, samhällsansvar och miljöhänsyn ska mötas i symbios.