Våra nätverk

Fokus Ledarskap Syd

Fokus Ledarskap Syd

För dig som kontinuerligt vill utvecklas i rollen som ledare. I förtroendefulla samtal lyfter vi utmaningar och möjligheter i ledarskapet med stort fokus på erfarenhetsutbyte. Målet är ett framgångsrikt och hållbart ledarskap. Fokus ligger också i att lära nytt genom att på olika sätt få ny input som du kan ta del av för att utvecklas i din ledarroll. I nätverket ingår även deltagande vid ett av våra Ledarseminarium som ger extra input till gruppen.

Målgrupp

Nätverket riktar sig till dig som är ledare med personalansvar, har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, och som vill utveckla ditt ledarskap.

Innehåll

Nätverksträffarna lägger fokus på de frågeställningar som ledarna i nätverket har i sin vardag. Varje träff har ett huvudtema men det finns också utrymme att lyfta dilemman som gruppen kan var stöd i.

Genom ett förtroligt utbyte lägger vi fokus på lärande, att få nya infallsvinklar och ta del av goda exempel. Målet med nätverket är att hjälpa varandra utvecklas i rollen som ledare.

Exempel på vad som diskuterats i nätverket är:
Att ta sig tid att leda, Engagerade medarebetare, Kommunikaition så att alla förstår, Energy management, Att leda i förändring,


Så gör vi:
Mötestid: 8.30 - 11.30
Frekvens: 4 möten/år + Ledarseminarium
Max antal deltagare: 15 personer
Närvarokrav: 50 % närvaro per år krävs för att få delta i nätverket

Nätverksledare:
Blerim Rrahmani

Kontakta oss på TEK Kompetens om du har några frågor.
Det går bra att anmäla ditt intresse till nätverket genom att klicka på intresseanmälan uppe till höger.

För dig som inte är medlem och är intresserad av att delta: Ta en kontakt med oss för prisuppgift etc.