Seminarier och workshops

Seminarium om ekonomiska bedrägerier

Seminarium om ekonomiska bedrägerier

Ett seminarium om ekonomiska bedrägerier med antibedrägeriexperten Anders Björkenheim, en av Sveriges främsta experter på företag som brottsverktyg.

Innehåll

TEK Kompetens hälsar er varmt välkomna till ett seminarium om ekonomiska bedrägerier.

Varje år luras svenska företag och organisationer på miljardbelopp, pengar som i många fall hade kunnat användas till verksamheten. På detta seminarium kommer antibedrägeriexperten Anders Björkenheim, en av Sveriges främsta experter på företag som brottsverktyg, ge råd om hur ni kan förebygga och undvika bedrägerier.

Anders kommer att praktiskt demonstrera hur ni effektivt kan undvika oseriösa kunder och leverantörer. Han kommer även att, med hjälp av exempel från journalistiska undersökningar, belysa de senaste metoderna som kriminella använder. Under seminariet har ni chansen att få med er värdefulla tips och verktyg i hur du som beslutsfattare eller ekonom i ledande befattning kan förhindra bedrägeri, penningtvätt och annan kriminell verksamhet.

Missa inte chansen att verkligen få kunskap om en fråga som vi alla vet om, men som är mycket svår att hantera. Denna kunskap kan betala sig mångfalt!

Plats och datum
27 februari
Laxbutiken i Heberg, lokal Galaxen.
Heberg 109, 311 96 Heberg

08.00 – 08.30 Kaffe, fralla och mingel med övriga gäster
08.30 – 10.00 Föredrag med Anders Björkenheim
10.00 – 10.30 Kaffe och eftersnack med bl.a. föreläsarenSeminariet är kostnadsfritt för de som är deltagare i TEK´s ledar-, ekonomi- och IT-nätverk.


Anmälan är bindande och det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Seminarium om ekonomiska bedrägerier