Drömledarskapet efter Corona

Välkomna till vårt 25-årsevent med en av nordens mest anlitade föreläsare, Svante Randlert!
12 NOVEMBER KL. 9.00-11.30

Han har gjort succé med sina böcker ”Drömarbetsgivaren” och "Drömledarskapet". Under seminariet tar han upp hur ett drömledarskap ser ut efter coronapandemin. Vad det krävs av arbetsgivaren för att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Det här seminariet som vi tagit fram som en del av vårt jubileumsfirande får du som medlem bara inte missa!

MORGONDAGENS VIKTIGASTE FRAMGÅNGSFAKTORER
TÄNK OM vi måste TÄNKA OM, för det som tagit er hit, kommer inte att ta er dit ni vill imorgon.

Vi vet ännu inte när, men vi vet att en dag kommer vi att ha pandemin bakom oss. Samhällen, beteenden, behov har förändrats väldigt drastiskt och snabbt den sista tiden. Vi lever nu i en tid av ännu snabbare förändringar än tidigare och alla behöver anpassa sitt ledarskap och sin kunskap till det. Det här föredraget handlar om vad du som ledare eller medarbetare behöver göra och kunna idag, för att du och dina medarbetare ska prestera ännu bättre tillsammans imorgon.

DELTA FYSISKT ELLER DIGITALT
Seminariet kommer att arrangeras på Högskolan i Halmstad med plats för 120 sittande i publiken. Svantes förmåga att entusiasmera är ett möte du kommer vilja uppleva på plats, men om platserna tar slut kan du delta digitalt. Seminariet kommer inte att spelas in eller gå att se i efterhand.

ANMÄLAN
Seminariet riktar sig till TEK:s medlemmar och/eller personer som är med i projektet Kompa Halland. Det här eventet är en del av TEK:s 25-årsjubileum och är därför kostnadsfritt. Fika serveras till personer som deltar på plats.
Seminariet arrangeras av TEK Kompetens och Högskolan i Halmstad och ingår även i projektet Kompa Hallands utbildningsutbud.