Vi har saknat er

Vi är hoppfulla tack vare de lättade restriktionerna från 1 juni. Detta gäller i höst.
Spridningen av covid-19 beräknas enligt Folkhälsomyndighetens scenarier att klinga av i början av hösten 2021 och därför planerar vi att i bästa mån och säkra omständigheter genomföra våra utbildningar fysiskt på plats med start i september. Vi följer givetvis noga utvecklingen och kommer fortsättningsvis att uppmana våra deltagare att stanna hemma vid minsta förkylning och vid vistelse i våra lokaler hålla avstånd och tvätta/desinficera händerna regelbundet. Utöver detta kommer vi att ha reducerat antal deltagare på plats samt anpassa möblering och förtäring för att alla ska känna sig trygga hos oss.

För att öka er trygghet ytterligare har vi tillfälligt en ombokningspolicy p.g.a. covid-19, där 48 timmars ombokningspolicy gäller tillsvidare. Du kan alltså helt kostnadsfritt omboka din utbildningsbokning till ett senare tillfälle ända fram till senast 48 timmar innan kursstart.

Varmt välkommen, vi ser mycket framemot att få se dig i höst!