Sommartid – Reflektionstid

Vi har stängt på våra kontor i Halmstad och Varberg under v.28, 29 och 30. Läs VD Nicklas Simonssons sommarhälsning.
Hej,

Så mycket nya saker vi har lärt oss det senaste året; Teams, Zoom, skilja på rekommendationer (Sverige) och restriktioner (övriga länder), vaccinturism, m.m.

Vi har trots en svår pandemi fortsatt lära oss nytt och utvecklats beroende på omständigheter som krävt nytänkande. Många gånger snabbt dessutom. Ibland har man klarat det själv och ibland har räddningen varit det personliga eller verksamhetens nätverk av andra kloka individer.
Detta om något är kompetensutveckling – ett situationsanpassat lärande för att lösa utmaningar.

Vi på TEK Kompetens har självklart utvecklats parallellt med hanterandet av alla nya situationer som uppkommit. Vi har utvecklat våra tjänster till er medlemmar och alla er som ännu inte blivit medlemmar. Vi har anpassat vårt utbud, investerat i digitala verktyg och tagit vårt ansvar för smittspridningen, men vi har framför allt fortsatt vara er plattform i kompetens- och utvecklingsfrågor.
Såväl i sol som regn och stormbyar.

Nu hoppas vi självklart på en solig sommar och att ni får tillfälle att koppla ner och av i hängmattan, solstolen eller vid cafébordet. Men… skulle en fundering plötsligt komma, en idé uppenbara sig eller ett behov dyka upp så finns vi som bollplank för er.

Under v. 28, 29, 30 kommer vi inte svara direkt då våra kontor i Halmstad och Varberg inte är bemannade, men era frågor omhändertas och vi återkommer så fort vi är tillbaka.

Ha en fantastisk sommar så ser vi fram emot en höst med många spännande utmaningar som vi kan möta tillsammans.

Varma hälsningar,
Nicklas Simonsson