Samarbete gör oss starkare

Nu kan varje hushåll i Laholms kommun läsa om den utvecklingsresan Laga Rosfritt genomgått genom att dra nytta av ett flertal av våra utvecklingsprojekt.
Laholmsföretaget Laga Rostfritt är ett av de företag som gjort en fantastisk resa genom tre av våra utvecklingsprojekt – Smart Industri 2.0, Marknadslyftet och Catalyst. Eskil Hartman, VD för Laga Rostfritt, är glad över det bollplank som TEK har varit och är fortfarande.

Vår hissnande kollega
Pontus Lindström, som samarbetar med Eskil i Catalyst, tror att det är extra viktigt för ett litet företag som Laga Rosfritt att våga ta lite hjälp ibland. "Är man totalt nio personer på ett företag kan det såklart bli lite ensamt på VD-rollen som förväntas ta alla beslut. Då kan det kännas bra att ha någon att bolla idéer med. Att börja kontakta TEK är ett bra första steg. Vi har många samarbetspartners och tillsammans kan vi hitta en bra lösning åt just ditt företag", avslutar Pontus.