Vår mission är att få individer att växa – till nytta för både våra medlemsföretag och vår region. Det vi brinner för är att vara den självklara kompetensutvecklingspartnern för företag som vill utvecklas och ständigt bli bättre.

Som medlem i TEK Kompetens får du och ditt företag personligt stöd i kompetens- och utvecklingsfrågor. Hos oss finns ingen färdig mall – vi identifierar just era behov, förmedlar kvalitetssäkrade konsulter och designar företagsanpassade utbildningar.

Vi tycker att kompetensutveckling ska vara enkelt, effektivt och ge mätbara resultat. Genom att hålla våra utbildningar på hemmaplan slipper du dyra resor, hotell och traktamenten – och som medlem får du dessutom upp till 25% rabatt på de flesta av våra utbildningar. Du får även tillgång till vårt mentorsprogram där du kan knyta värdefulla kontakter i någon av våra 35 branschöverskridande yrkesnätverk.

Genom våra frukostmöten, seminarier och studiebesök får du ta del av den senaste omvärldsbevakningen och vi lyfter högaktuella ämnen, diskuterar ledarskapsfrågor och besöker spännande företag. Vi håller dig även uppdaterad om vad som är på gång och du får tillgång till förhandsinformation om spännande utbildningar och utvecklingsprojekt. Dessutom får du rabatt hos en rad andra medlemsföretag. Läs mer på medlemserbjudanden

Du som är medlem i TEK Kompetens är även med och gör skillnad i unga människors liv – dina framtida medarbetare. Vi samarbetar med Ung Företagsamhet och vårt överskott investeras i modern utrustning till gymnasieskolorna i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm. Hittills har det blivit 14,5 Mkr. Det är vi mycket stolta över!

Allt detta får du som medlem
  • En personlig och engagerad kompetens- och utvecklingspartner
  • Rabatt på de flesta av våra utbildningar
  • Kvalificerade utbildning nära dig
  • Kompetensanalys och skräddarsydda utbildningar
  • Tillgång till yrkesnätverk och mentorsprogram
  • Frukostmöten, seminarier och studiebesök
  • Förhandsinformation om utvecklingsprojekt
  • Hjälp med att hitta utvecklingsmedel och konsulter
  • Rabatter hos andra medlemsföretag
Att vara medlem i TEK innebär att man betalar en årlig serviceavgift som baserar sig på antalet anställda inom aktuell verksamhet.

• 1-2 anställda 450 kr/anställd
• 3- 24 anställda 420 kr/anställd
• 25-99 anställda 380 kr/anställd
• 100-400 anställda 340 kronor/anställd
Vid inträdestillfället betalas också en inträdesavgift (engångsavgift) på 50 kr/anställd till Föreringen TEK Halland.


Sagt av våra medlemsföretag:

”Det viktigaste området just nu där vi tar hjälp av TEK Kompetens är i arbetet med strategisk kompetensplanering. Sätta långsiktiga planeringar för våra medarbetare så att de kan utvecklas i företaget. När det gäller kursutbudet behöver vi allt från Lift- och fallskydd till GDPR och Arbetsmiljö och då är det bra att kunna ha en kontakt som kan hjälpa oss. Vi är också aktiva i några nätverk där vi får mycket input och många bra kontakter från andra branscher.”
Nils Gordh Destination Apelviken

Självklart ska du höra av dig till oss på TEK Kompetens om du är i behov av kompetensutveckling!
Vi erbjuder utbildningar, nätverk och mentorprogram nära dig. Bara ett samtal bort.

För mer information kontakta oss på 035-17 18 90

Ta del av vår TEK film

Ta del av vår film om Mentorprogrammet

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i TEK:

(inkl bolagsform, ex AB,HB)
(om annan än ovan)
(om annan än ovan)

Vill du att TEKs hemsida ska länka till din www-adress?

BLI MEDLEM

BLI MEDLEM