Seminarier och workshops

Sätt fart på din digitala transformation

Sätt fart på din digitala transformation

Förstå hur du kan öka ditt företags digitala mognad genom att delta i vår spännande teknikworkshop med rubriken "Sätt fart på din digitala transformation - inspireras av andra industriföretags resor för ökad digitaliseringsmognad".

Målgrupp

Den här teknikworkshoppen riktar sig till er som är på gång eller påbörjat er digitaliseringsresa, men vill få en bättre förståelse och överblick för var ni befinner er och vad ni kan göra för att sätta fart på er digitala transformation.

Innehåll

Denna teknikworkshop ger dig möjligheten att lära dig av industriföretag och inspireras av deras resor mot ökad digital mognad.

Under workshoppen kommer vi att dela praktiska exempel från företags olika digitaliseringsresor och möjligheter och utmaningar de stött på. Genom att ta del av dessa berättelser och lärdomar kommer du förhoppningsvis se nya möjligheter för din organisation.

Workshoppen kommer också att erbjuda värdefulla verktyg och metoder för att mäta och utveckla din digitaliseringsmognad. Du kommer att lära dig hur du kan identifiera styrkor och svagheter inom ditt företag och formulera en handlingsplan för att accelerera din digitala transformation.

Dessutom kommer du att få möjlighet att nätverka och dela erfarenheter med andra deltagare från olika branscher och sektorer. Detta skapar en inspirerande och dynamisk miljö där du kan få nya idéer och insikter.

TEK Kompetens är värd för den här teknikworkshoppen vilket innebär att vi kommer samla några deltagare fysiskt hos oss på Slottsmöllan för att ta del av workshoppen tillsammans. det innebär att vi tillsammans kopplar upp oss med de som valt att vara med digitalt. Workshopsledare är Martin Friis, Teknikföretagen och Magnus Mörstam, Intelliger AB.

För den som hellre vill delta digitalt finns möjlighet att anmäla sig här: comm.ri.se/b/v?event=2150&u...

  • 2024-05-23 Datum och priser
    Sista anmälningsdag: 2024-05-20
    Anmälan
  • Läs mer om våra praktiska upplysningar
Sätt fart på din digitala transformation