Tillbaka till alla Seminarier

Så kan 3D-printing bidra till ökad lönsamhet

Är du nyfiken på hur additiv tillverkning kan ge ditt företag konkurrensfördelar som kortare ledtider, lägre kostnader och en mer hållbar produktion? Välkommen till 3D-Actions event den 27 september.

Innehåll

På det här eventet flyttar vi fokus från hur tekniken additiv tillverkning fungerar, till hur den kan ge ditt företag konkurrensfördelar och bidra till ökad lönsamhet. Därför ser vi gärna att flera personer från samma företag deltar, så bjud med vd, inköpare, affärsutvecklare, produktionsledare och andra du tror kan vara intresserade.

Goda exempel
Henrik Barth, universitetslektor, berättar om "affärsmodeller för additiv tillverkning – satsa eller avstå" och två olika företag delar sina erfarenheter av hur additiv tillverkning lett till effektivare produktion och nya affärer för dem.

Visning av ASSAR Industrial Innovation Arena
Platsen för dagen är ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde och självklart får du en guidad visning av den infrastruktur och de möjligheter som finns att tillgå där.

Diskutera och dela erfarenheter
Slutligen har du möjlighet att ställa frågor, diskutera och utbyta erfarenheter med andra företag, experter på additiv tillverkning och projektets partner.

Seminariet är fysiskt och kostnadsfritt
Sista anmälan den 23/9