Tillbaka till alla Utbildningar

LinkedIn - online

Oavsett vad du vill nå ut med – en tjänst, en produkt, ett varumärke – är LinkedIn ett fantastiskt redskap för att kostnadseffektivt nå ut med ditt budskap mot precis rätt målgrupp. Vi hjälper dig navigera i nätverksdjungeln för att hitta din väg mot nya kunder. Efter avslutad kurs kommer du direkt få användning av dina nya kunskaper i LinkedIn.

Målgrupp

En företagsutbildning i LinkedIn för dig som nybörjare eller för dig som har försökt ett tag, men inte får de resultat du önskar eller som krävs.

Innehåll

Denna handgripliga utbildning är uppdelad på två förmiddagar + 12 inspelade videos som steg för steg går igenom annonsering på LinkedIn. Detta koncept kommer ge dig alla de LinkedInkunskaper du behöver, för att direkt kunna börja jobba med konvertering i fokus

Kursinnehåll:
Optimera din & företagets närvaro.
Kombinera medarbetarnas personalens personliga profiler med företagets.
Ni är alla ambassadörer för varumärket, tänk!
Hur du gör företagssidan intressant & sökbar.
Hitta och prospektera kunder via avancerat sök.
Öka konverteringarna, med rätt aktiviteter.
Bygg och stärk varumärket, med rätt innehåll.
Hur algoritmerna fungerar och hur du får bästa effekt på dina inlägg.
7 steg till en lyckad annonskampanj.
Undvik de här vanliga fallgroparna vid annonering.
Vikten av en handlingsplan – jobba strategiskt eller inte alls!.
Annonsera på LinkedIn, så här gör du (on-demand).

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att deltagarna inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar sig på mental närvaro.

Vi spelar in alla sessioner och kapitelindelar dem för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta knappar och fylla i fält. Självklart får du även presentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dessa dagar.

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp, i vår grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Att annonsera på LinkedIn passar inte alla, därför lägger vi detta avsnitt lite vid sidan av utbildningen. Men har du rätt produkt/tjänst och en bra budget så våga pröva! Tillsammans med övrig kunskap i denna utbildning så kommer denna steg för steg guide verkligen krydda er LinkedIn-satsning. Linda spelar in 12 videos där hon noggrant går igenom annonseringsfunktionerna. Så här gör du, steg för steg! Dessa videos ser du när du önskar.

Kursledaren Linda Björck
Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Omfattning

7 timmar