Tillbaka till alla Utbildningar

LinkedIn för företag (företagssida)- online

Oavsett vad du vill nå ut med – en tjänst, en produkt, ett varumärke – är LinkedIn ett fantastiskt redskap för att kostnadseffektivt nå ut med ditt budskap mot precis rätt målgrupp. Vi hjälper dig navigera i nätverksdjungeln för att hitta din väg mot nya kunder. Efter avslutad kurs kommer du direkt få användning av dina nya kunskaper i LinkedIn.

Målgrupp

Kursen är riktad till dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med LinkedIn, och som nu vill komma i gång och skapa resultat. Med rätt hantering så hjälper dina kontakter dig att nå ditt mål. Vi visar dig hur du kan få bättre effekt, utöka ditt nätverk och synlighet, och rikta ditt budskap mot rätt målgrupp – på ett kostnadseffektivt sätt.

Innehåll

Optimera din & företagets närvaro
Vad som är viktigt på din profil som ambassadör för varumärket
Hur du gör företagssidan intressant & sökbar
Hitta och prospektera kunder via avancerat sök
Få fler konverteringen med rätt aktiviteter
Bygg och stärk varumärket med rätt innehåll
Hur algoritmerna fungerar och hur du får bästa effekt på dina inlägg
7 steg till en lyckad annonskampanj
Vikten av en handlingsplan – jobba strategiskt eller inte alls!

Kursledaren Linda Björck
Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.