Tillbaka till alla Utbildningar

Våga ta betalt

För att skapa lönsamhet i ett företag måste vi våga ta betalt för våra produkter och tjänster. Våga ta betalt är en utbildning som syftar till att förstå värdet av de produkter man erbjuder och få en förståelse för vad kunden är beredd att betala.

Målgrupp

För dig/er som arbetar med försäljning, paketering och den kommersiella delen av ett företag.

Innehåll

Hur ska man göra för att våga ta betalt för sina produkter och det mervärde man ger? Att våga ta betalt är framför allt en psykologisk process som startar hos oss själva och baseras på hur vi hanterar osäkerhet, rädsla och vår förväntan om vad kunden är beredd att betala. Kunderna betalar det värde de upplever och det är upp till oss att påvisa värdet och paketera våra erbjudanden så det löser kundernas behov.

Våga ta betalt
Sluta sälja få kunden att köpa
Det hemliga språket - vad som påverkar och hur du kommunicerar på ett psykologiskt plan
Positionering, paketering och prissättning
Säljprocessen och avslut
Utveckla affären och tjäna mer pengar

Utbildare
Niklas Forser är mycket kunnig och erfaren på området med studier i såväl ekonomi, marknadsföring som psykologi. Han har arbetat med marknadsföring i över 20 år på bland annat Carlsberg och Nestlé och som konsult på SME företag. I Halland är Niklas en mycket uppskattad konsult inom projektet Marknadslyftet där han har arbetat med att hjälpa företag att börja tjäna pengar och fokusera verksamheten mot lönsam försäljning.

Våga ta betalt