10 nycklar till samförstånd

Utbildningen ger dig 10 konkreta verktyg att använda när du argumenterar i olika situationer.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som vill få verktyg att använda för att argumentera i exempelvis övertalnings-, förhandlings-, eller säljsituationer.

Innehåll

Under dagen går vi igenom tio påverkansfaktorer, eller som vi valt att kalla dem Nycklar till Samförstånd. Nycklarna presenteras samtidigt som deltagarna ges insikt i hur man med relativt enkla medel kan använda dessa påverkansfaktorer i exempelvis övertalnings-, förhandlings- eller säljsituationer. Vi försöker ge svar på hur man kan öka sina chanser till framgång genom att inför ett möte lägga upp en plan och använda sig av en eller flera nycklar i argumentationen.

Utbildningen innehåller flera övningsmoment där kursdeltagarna själva får praktisera de olika nycklarna. Övningarna är viktiga för att du som deltar ska få möjlighet att träna på hur du konkret kan använda dig av metodiken.

Teknikerna bygger på forskning och erfarenhet. Föredragshållaren har bakgrund som kriminalkommissarie vid Rikskriminalpolisen, där metoderna praktiserats i ungefär 15 år.


 

Omfattning

8 timmar