Tillbaka till alla Seminarier

Digital Mötesledning

Lär dig hur du skapar och genomför effektiva och engagerande möten online, från planering till genomförande och uppföljning.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som söker kunskap och ett verktyg för att skapa meningsfulla, effektiva och inkluderande digitala möten eller utbildningar. Vi använder oss av videomötestjänsten Zoom som möjliggör möten med flera tusen deltagare.

Innehåll


Du får kunskap om hur du:
- Skapar effektiva och engagerande digitala möten
- Leder digitala möten tryggt och tydligt
- Ger tydliga instruktioner inför och under mötet
- Faciliterar deltagarna i chattfunktionen så att den som delar med sig av sin kunskap kan känna sig trygg och fokuserad
- Designar ett upplägg som når de resultat ni önskar av mötet.

Efter kursen kommer du att kunna skapa och facilitera ett digitalt möte eller undervisa var du än befinner dig, så länge du och den du möter har en dator med uppkoppling.

Utbildningen genomförs via videotjänsten Zoom. Du befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling. Du får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet.

KURSLEDARE
We are Laja faciliterar utbildningen som kombinerar föreläsning med interaktion med dig som deltagare. Efter mötet får du tillgång till skriftlig dokumentation. We are Laja består av Anna Linton, Johanna Skantze och Lovisa Jacobsson. Vi är upplevelsedesigners och affärsutvecklare med stor passion för innovation och möten.

Digital Mötesledning