En julhälsning från oss på TEK Kompetens

En julhälsning från oss på TEK Kompetens
Vi på TEK Kompetens vill passa på och önska er en riktigt god jul och gott nytt år!
Nu är det dags att summera år 2022. Ett år som började med ett pandemibakslag och krig i Europa och som slutade med energikris. Världsomspännande händelser som gjort avtryck i Halland och näringslivet. Många av våra medlemsföretag har drabbats på eller annat sätt, men trots det fortsätter Halland och företagen att utvecklas. Vi växer och blir starkare av motgångar, och vi ser fram emot att ni krokar arm med oss även nästa år för att tillsammans ta oss igenom nästa utmaning eller förändring. Vi är redo, är ni?

Vi vill tacka er alla som på ett eller annat vis samarbetat med oss, som medlem, samarbetspartners, finansiär, utbildare/konsult, deltagare i nätverk eller projekt.

Ni visste väl om att det är tack vare er som vi på TEK Kompetens kan återinvestera i den halländska framtiden? Med vårt överskott köper vi in spetsutrustning till gymnasieskolor i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm och vi stöttar även Ung Företagsamhet i Halland. Vårt engagemang finns även hos ungdomar – våra framtida medarbetare. Julklappen från oss i år är ett bidrag över en halv miljon kronor.

God jul & Gott nytt år!
Nicklas Simonsson, Katarina Alvén, Birgitta Lennermo, Pontus Lindström, Jaana Miettinen, Emma Normark, Nasim Oveissi, Paulin Rubensson, Blerim Rrahmani, Petra Lindström och alla våra drivna styrelsemedlemmar.Vår VD har ordet

Vår VD har ordet - Mitt 2022 startade med pyjamasbyxor och skjorta framför en bildskärm och slutar med raggsockar på kalla golv för att spara energi. Trots att kriserna staplats efter varandra så har många kreativa lösningar och ideér drivit oss framåt. Tänk vad mycket vi har lärt oss under bara ett år! Nästa år hoppas vi presentera nya utvecklingsinsatser för er och fortsätta arbeta tillsammans, engagerat och med kvalitét.

Nicklas Simonsson, VD på TEK Kompetens

Julklapp till våra medlemmar

I år har vi valt att ge er en julklapp, ett kostnadsfritt seminarium om Lean – initierat inom projektet Catalyst. Erbjudandet gäller först till kvarn och riktar sig till dig som arbetar med Lean och som vill lära sig mer om vad som präglar lyckat lean-arbete.
2023-01-19, klockan 09:00-12:00
Plats: Halmstad bibliotek, Halmstad

Öppettider under jul och nyår

Vi har stängt på julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen och trettondedag jul. Övriga dagar jobbar någon av oss på TEK och du kan komma i kontakt med oss. Kontoren är dock obemannade under ledigheterna.
En julhälsning från oss på TEK Kompetens