Vill du vara med och göra skillnad i Halland?

Vill du vara med och göra skillnad i Halland?
Det är dags att förstärka vårt team med en kollega som gillar det regionala näringslivet. Vi är i en expansiv fas och har många spännande utmaningar framför oss.

VILKA VI ÄR:

TEK Kompetens/IUC Halland är en medlemsägd organisation som skapar förutsättningar för ett hållbart näringsliv. Vi är näringslivets plattform i kompetens- och utvecklingsfrågor och vi är dessutom en del av IUC Sverige. Vi utvecklar individer som i sin tur utvecklar organisationer. Vi utgår från företagens behov och skapar kvalitetssäkrade utvecklingsinsatser. Vårt överskott investeras i de halländska gymnasieskolorna och i framtidens medarbetare genom Ung Företagsamhet.

ROLLEN VI SÖKER: ANSVARIG FÖR KOMMUNIKATION OCH SKOLA-NÄRINGSLIV

Du kommer ansvara för våra två verksamhetsområden skola-näringsliv och kommunikation. Det är två viktiga arbetsområden som i hög grad tangerar övrig verksamhet och du kommer vara involverad i flera delar. Du har uppgiften att bevaka och driva kommunikationsarbetet och skola-näringslivs-frågorna framåt. I skola-näringslivsdelen innebär tjänsten ett aktivt arbete med kompetens-försörjning generellt och med teknik- och industribranschen specifikt. Den inkluderar nationella sammanhang med andra som har liknande uppdrag. En kontinuerlig dialog med skolor, företag och andra intressenter kommer vara centralt i rollen, för att skapa intresse och förståelse för den långsiktiga kompetensförsörjningen. I rollen som kommunikationsansvarig på TEK/IUC är det stort fokus på att planera, sprida och förvalta olika insatser. I TEK´s alla affärsområden är du en viktig resurs och är med och både ansvarar och driver kommunikationsarbetet framåt med övriga i teamet. I båda områdena kommer arbetet vara både strategiskt och konkret.

VEM DU ÄR:

• Du har initiativförmåga och vill tillsammans med kollegorna bidra till att stärka konkurrenskraften för den halländska industrin.
• Du är van att både initiera, driva och utveckla processer inom arbetsområdena kommunikation och skola-näringsliv.
• Du har dokumenterad erfarenhet av kommunikationsarbete och att arbeta med skol- och utbildningsfrågor.
• Du har förmåga att både arbeta och tänka strategiskt och operativt.
• Du har erfarenhet och förståelse för både skolans och näringslivets olika utmaningar Har du dessutom god kännedom om näringslivet i Halland är det ett plus.

VI ERBJUDER:

• En omväxlande vardag där våra aktiviteter, uppdrag och projekt förändras med tiden.
• Ett roligt och utåtriktat arbete tillsammans med många olika typer av arbetsuppgifter
• Ett fritt arbete som är flexibelt och där självledarskap är viktigt.
• Att vara en viktig kugge i ett riktigt skönt team där vi jobbar Tillsammans, är Engagerade och står för hög Kvalitet.

Kika gärna i vårt LinkedIn-flöde och på vår hemsida för att få en känsla av oss och verksamheten. Är du intresserad och vill fråga oss något når du oss på 035-17 18 90 eller tek@tek.se.

Din ansökan skickar du till jobb@tek.se och märker den med ” Samordnare kommunikation/Skola-näringsliv TEK VT 2022 ” Ansökan tillsammans med ditt personliga brev ska vara oss tillhanda senast 2022-08-07.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.


Hoppas vi ses och hörs snart!
Vill du vara med och göra skillnad i Halland?