Höstens produktblad

Höstens produktblad
Bland våra utbildningar och nätverk har vi en del nyheter samt generösa erbjudanden till våra medlemmar!
Höstens produktblad 2021 har nått många kontor. Fler företag väljer nu att boka in höstens utbildningsinsatser som stått på väntlista p.g.a. de restriktioner som varit. Nu öppnar vi upp möjligheten att under säkra omständigheter genomföra våra utbildningar fysiskt på plats. Vi följer givetvis noga utvecklingen och kommer fortsättningsvis uppmana våra deltagare att stanna hemma vid minsta förkylning, hålla avstånd i våra lokaler och flitigt tvätta/desinficera händerna. Utbildningsgrupperna på plats kommer vara mindre och vi har anpassat möblering och förtäring för att alla ska känna sig trygga hos oss.

Ta gärna hjälp av oss för att planera er höst på bästa sätt med fokus på er verksamhet. Tillsammans med utbildare kan vi anpassa utbildningarnas innehåll helt utifrån era behov, fysiskt såsom online.

Vi vill uppmärksamma er om att det p.g.a. rådande situation kan hända att vi behöver genomföra en snabb omställning från fysiska utbildningar till onlineutbildningar från vår digitala studio. Som deltagare meddelas du naturligtvis i förväg och vår ombokningspolicy på 48 timmar råder tills vidare. Du kan alltså helt kostnadsfritt omboka din bokning till ett senare tillfälle ända fram till senast 48 timmar innan utbildningsstart.

Varmt välkommen till oss!
Höstens produktblad