Visste du exempelvis att du som industriföretag eller industrinära tjänsteföretag har rätt till 8 timmars kostnadsfri konsultstöd?
Vi på TEK Kompetens har på åtskilliga sätt ställt om vår verksamhet till rådande tider för att på bästa sätt kunna möta dig som medlem i den situationen som du befinner dig. Vi kan stödja dig i vilken läge du än befinner dig i form av utbildningar, nätverk, projekt och nu även renodlade bidrag för utveckling.

6 åtgärder som vi kan stötta dig med omgående:

1. Nya nätverk för medlemmar
Vi vill vi bjuda in till ett öppet nätverksmöte för dig som är intresserad att diskutera Personal/HR-relaterade frågor. Vi genomför mötet digitalt via MS Teams. Du anmäler dig till träffen genom att maila till paulin@tek.se
Nästa nätverksträff är 29 april 13.00-14.30.

2. E-utbildning Diploma
Vi har förhandlat fram ett attraktivt licenspris med Diploma för våra medlemmar så att ni ska kunna kompetensutveckla er på distans. En licens (en person) kan under 12 månader få obegränsad tillgång till över 300 distansutbildningar. Distansutbildning är nytt för många men har påvisat goda resultat då kvalitén på utbildningarna är hög.

3. 8 timmars fritt konsultstöd
Vi kan till SME-företag inom industri och industrinära tjänster ge gratis konsultstöd inom valfritt område för att ditt företag ska utvecklas och överleva på sikt.

4. Utbildningar – digitalt och företagsanpassade
Vi har möjlighet att erbjuda ett flertal av våra utbildningar digitalt. Vi kan även skräddarsy utbildningarna efter ert företags behov på plats eller på distans. De flesta av våra säkerhetsutbildningar genomförs som vanligt. Nedan ser ni några förslag på utbildningar:
- Teams
- Marknadsföring i sociala medier
- Effektiva möten på distans
- Personlig effektivitet
- Sluta sälja få kunden att köpa
- Brandfarliga arbeten
- Truckförarutbildning repetition

5. Fokus på befintliga nätverk
Vi arbetar flitigt med våra redan existerande nätverk för att vi ska lära av varandra. I nuläget genomförs de på distans via webbverktyget Microsoft Teams. Är du intresserad av att delta i våra uppskattade nätverk, ta kontakt med oss så ser vi vad som ger bäst lärande för just dig.
Vi har flertal fokusområden såsom: HR/Personal, Verksamhetsledning, Ekonomi, Ledarskap, Produktion, Egenföretagare, Branschspecifika utbyten etc


6. Långsiktiga utvecklingsprojekt
Vi driver fem utvecklingsprojekt vars innehåll bygger på era behov att utveckla er verksamhet inom olika områden. Vilket projekt som skulle passa dig och ditt företag kan du läsa mer nedanför.