Ett jättestort grattis till Länsförsäkringar Halland som vann "Årets Kompetenspris"!
Under Galan för näringslivet i Halmstad hade vi äran att åter igen dela ut Årets Kompetenspris. Vi vill med priset uppmuntra medveten satsning på kompetensutveckling och hoppas att det inspirerar till att fortsätta arbeta för utveckling, ökat engagemang och lärande! Med motiveringen här nedan tycker vi att Länsförsäkringar Halland är väl värda att ta emot årets pris. Bra jobbat!

"Länsförsäkringar Halland har målmedvetet fokuserat på sin personal och dess kompetensutveckling under en följd av år. I grunden finns en tydlig värdegrund som ska genomsyra både kund och medarbetarupplevelsen. Det har resulterat i en arbetsplats som skapat goda förutsättningar för engagemang som bidragit till företagets lönsamhet