Medlemserbjudanden - Hälsa och Friskvård

Actic
Du som medlem i TEK har 40% rabatt och fri medlemsavgift (549kr) när du tecknar 12 månader medlemskap på någon av våra 3 ACTIC anläggningar i Halmstad. Gäller vid köp av Max-kortet.Medlemskapet ger dig tillgång till 100 anläggningar runt om i Sverige.
Uppge TEK + firmanamn.

Kroppshälsan KAL

Vi erbjuder alla TEK-medlemmar en stående rabatt på 10 % på all behandling i Klassisk Svensk Massage, Hot-Stone massage, Avslappningsmassage och Rosenmetoden på vår mottagning i Halmstad på Brogatan 38B samt också 10 % rabatt på Rörlighetsträning - Work In (rosenrörelser) som vi utför i kommunens sporthall på måndagskvällar 19-20.

BOKA DIN BEHANDLING ONLINE PÅ VÅR HEMSIDA!

Du kan boka Din behandling på Kroppshälsans mottagning online via vår hemsida www.kroppshalsan.com , När Du tar behandling på vår mottagning vänligen uppge att Du är TEK-medlem för att få Din rabatt.

Bokning/avbokning sker 24 timmar om dygnet. Vill Ditt företag också få denna "onlinebokning" direkt på företaget vid avtal om företagsmassage går detta också att ordna.
Onlinebokning är ett smidigt sätt att boka sina massagebehandlingar.

Företag ombeds kontakta Kroppshälsan KAL per telefon (035-121205) eller e-post (hans.hallberg@kroppshalsan.com el. info@kroppshalsan.com) för prisuppgifter, upplägg och ev. möte för avtal. Massage, Avslappningsmassage och Rosenmetoden samt Rosenrörelser som friskvård för företag är avdragsgillt enligt gällande lagstiftning. Lär mer om företaget och utbud på hemsidan: www.kroppshalsan.com

Mvh Kent Lindahl – Kroppshälsan KAL

Teamhälsan
Teamhälsan bedriver aktiviteter för att förbättra arbetsmiljön och hälsan hos medarbetare i företag. Vi är övertygade om att genom att satsa på förebyggande aktiviteter som utvecklar din arbetsmiljö, så skapar du förutsättningar för en positiv, friskare och mer attraktiv arbetsplats, som ger en ökad arbetstillfredsställelse och över tiden en förbättrad lönsamhet. Vi erbjuder alla företagare i TEK ett prova-på erbjudande med 30 % rabatt på någon av våra hälsokontroller eller fystester. Erbjudandet gäller vid ett tillfälle för en person per företag. För mer information om våra tjänster se www.teamhalsan.se eller ring 035-303 30.