Susanne Pettersson - Ledarskap som håller i längden

Susanne Pettersson - Ledarskap som håller i längden

Vad är det som gör att vissa chefer klarar att ha energi under ett helt yrkesliv medan andra klarar det i ett par år? Är det möjligt att ha ett förhållningssätt där man leder människor och en grupp med bibehållen kraft och energi?

Målgrupp

För dig som är ledare och vill utveckla ditt eller dina medarbetares ledarskap till att hålla i längden.

Innehåll

Under denna halvdag kommer du att få ytterligare verktyg för hur du kan prestera och må bra som chef och samtidigt leda andra till framgång.
Du kommer att få titta på dig själv som ledare och hur du använder din energi till din egen fördel och vad du kan utveckla ytterligare för att din kraft ska räcka så länge du själv önskar att vara ledare.

Innehåll:
- att vara tydlig med sina intentioner och värderingar
- att vara i goda tillstånd oavsett vad som händer
- att välja förhållningssätt: i känslor/utan känslor
- att vara operativ eller strategisk
- att leda på olika systemnivåer: individ, team, organisation
- att vara ramstark och tydlig


"Susanne blev utsedd till Årets Talare Kvinna 2018. Hon är en mycket hyllad föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete på organisations-, ledar-, team- och individnivå. Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige."


SEMINARIET INGÅR I KLIPPKORTSSERIEN LEDARSEMINARIER 2019

Omfattning

3 timmar