Linus Jonkman - Kulturdriven organisationsutveckling

Linus Jonkman - Kulturdriven organisationsutveckling

Kulturdriven organisationsutveckling - Medarbetarupplevelsen Vad har katter med organisationsutveckling att göra? Vad händer om vi lägger mer fokus på Medarbetarupplevelsen? Vilken roll har du som ledare i detta?

Innehåll

Vi lever i ett arbetsliv med nya naturlagar. Den gamla synen på vad en medarbetare är och vad denne drivs av ifrågasätts allt oftare. Flera av de bolag som var drömarbetsplatser på 90-talet men som inte förändrat sin personalpolitik måste idag betala skyhöga löner för att tävla om talangerna. Moderna motsvarigheter som har en annan syn på medarbetaren attraherar dock stjärnor på ett annat vis. När konservativa bolag använder honnörsord som policies, lojalitet och direktiv, talar de nya bolagen istället om kultur, engagemang och syfte. Jag har gjort resan från traditionella storbolag med stelbenta KPI:er till att bygga kultur i en organisation som nu räknas som ett av Europas föregångsbolag när det gäller medarbetarupplevelsen. Jag har sett på nära håll vad som händer när kraften i människor frigörs på detta vis. Vi kommer tala om hur organisationsutveckling kan ske på ett organiskt vis genom medarbetarupplevelsen och med kulturen som rättesnöre. Vi kommer också belysa varför kultur verkligen är en konkurrensfördel och varför engagemang kräver en stor förståelse för katter.

Linus Jonkman har fått fantastiska recensioner från tidigare föreläsningar både runt om i Sverige och i samarbete med oss på TEK Kompetens. Han har bidragit med många aha-upplevelser bland annat genom tidigare föreläsningen Introvert - den tysta revolutionen. Med hans erfarenheter från bland annat bolaget Prisjakt som hyllats för sitt arbete med att skapa sin unika företagskultur ser vi fram emot en mycket intressant och givande förmiddag!

SEMINARIET INGÅR I SERIEN LEDARSEMINARIUM 2018