Vi anordnar årliga seminarier med störst fokus på Lean/ Ledarskap och HR-frågor.

Vårt utbud

Förfina ditt urval
Planerade seminarier: 5 st
Seminarie Plats Nästa tillfälle Längd

Nya dataskyddsförordningen - GDPR

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft under 2018. Det betyder stora förändringar kring hur personuppgifter får lagras och användas. Är din organisation förberedd och har alla nya rutiner på plats?

Plats: Slottsmöllan, Accesias lokaler Ingång: G/RÖD, järntrappa i våning upp. Nästa tillfälle: 2018-02-28 Längd: 3h

Pernilla Alexandersson - Varför är det så viktigt med Jämställdhet och Mångfald?

Vad är Jämställdhet och Mångfald och varför behöver vi som ledare och organisation arbeta med detta? Vad händer när vi bryter normer och på vilket sätt kan det vara ett värde för oss?

Plats: Tylebäck Hotell & Konferens, Kungsvägen 1, Halmstad Nästa tillfälle: 2018-03-01

Linus Jonkman - Kulturdriven organisationsutveckling

Kulturdriven organisationsutveckling - Medarbetarupplevelsen Vad har katter med organisationsutveckling att göra? Vad händer om vi lägger mer fokus på Medarbetarupplevelsen? Vilken roll har du som ledare i detta?

Plats: Campus Laholm, Skottegränd 3 Laholm Nästa tillfälle: 2018-04-19

Maria Engström Eriksson - Change with the Brain in Mind

Råkat ut för att det inte blev som du tänkt dig? Att andra reagerat oväntat? Att du själv inte riktigt sagt eller gjort det du egentligen ville? Att ni tillsammans inte gick i mål? Maria Engström Eriksson tar ditt ledarskap till en ny nivå genom att visa hur hjärnan hjälper och stjälper dig. En nivå där resultaten blir bättre, frustrationerna färre och relationerna starkare.

Plats: Varberg Nästa tillfälle: 2018-09-14

Johan Book - Att leda i nya tider

Att leda i nya tider - Bli en attraktiv och framgångsrik organisation Johan Book tar er mer på en resa in i den moderna arbetspsykologiforskningen och vad den tydligt visar om ledarskap, välmående och motivation. Genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.

Plats: First Hotel Mårtenson, Storgatan 52 Halmstad Nästa tillfälle: 2018-11-16

Seminarier: 8 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.
Seminarie

INDIGO Utvecklingsprogram

Vill ni utveckla ert företags digitala kompetens och utnyttja ny teknik för att inte tappa konkurrenskraft?

Till intresseanmälan

LEDARSEMINARIER 2018 - Klippkort

Ge dig själv och dina medarbetare möjligheten att utveckla sitt ledarskap genom våra seminarier som lyfter de hetaste frågorna inom ledarskapet just nu. Vi Erbjuder nu möjligheten att köpa klippkort där ni betalar för 4 platser och får en extra på köpet! Vem som helst i organisationen kan nyttja platsen på vilket av seminarierna under 2018. Seminarier som ingår i Klippkortsserien är märkta med kampanjsymbolen här till vänster.

Till intresseanmälan

Marknadslyftet Utvecklingsdag

Till intresseanmälan

Marknadslyftet Utvecklingsdag

Till intresseanmälan

Marknadslyftet Utvecklingsdag

Till intresseanmälan

Studiebesök

Till intresseanmälan

Ta fram kraften i teamet

Team är dynamiska levande system som är mycket mer komplexa än människor. De utövar en enorm kraft. De kan öka produktiviteten och arbetsmoralen eller totalt förstöra den. Om de fungerar, kan team åstadkomma bättre resultat, lösa mer komplexa frågor och skapa en enorm energi, mer än vilken som helst samling enskilda människor.

Till intresseanmälan

Tjänstelogik skapar tillväxt

Seminariet ger dig kunskap om hur tjänstelogik och tjänstefiering kan stärka dina affärer.

Till intresseanmälan