Vi anordnar årliga seminarier med störst fokus på Lean/ Ledarskap och HR-frågor.

Vårt utbud

Förfina ditt urval
Planerade seminarier: 4 st
Seminarie Plats Nästa tillfälle Längd

Anna Stenberg - Varför ska inte alla i ledningsgruppen heta Anders?

Bättre balans mellan kvinnliga och manliga ledare betyder bättre lönsamhet. Därför arbetar allt fler företag medvetet för att öka andelen kvinnor på ledande positioner. Trots det är 80% av kandidaterna som presenteras av chefsrekryteringsföretag i Sverige idag fortfarande män. Hur kan man då göra för att förändra klimatet och skapa arbetsplatser som är attraktiva för kvinnliga talanger och ledare?

Plats: Varbergs Stadshotell Nästa tillfälle: 2019-02-05

Peter Siljerud - Introduktion till trendspaning

I en allt mer föränderlig värld blir det mer och mer viktigt med förmågan att kunna upptäcka nya trender för att kunna agera istället för att enbart reagera. Möt Peter Siljerud med många års erfarenhet på området som delar med sig av sina bästa metoder.

Plats: Tylebäck, Kungsvägen 1, 302 70 Halmstad Nästa tillfälle: 2019-04-10

Susanne Pettersson - Ledarskap som håller i längden

Prestera och må bra som chef Vad är det som gör att vissa chefer klarar att ha energi under ett helt yrkesliv medan andra klarar det i ett par år? Är det möjligt att ha ett förhållningssätt där man leder människor och en grupp med bibehållen kraft och energi?

Plats: Halmstad Lokal meddelas senare Nästa tillfälle: 2019-09-26

Svante Randlert - Drömarbetsgivaren

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? Seminariet baseras på Svantes bok “Drömarbetsgivaren – De 10 budorden som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet”.

Plats: Varberg Nästa tillfälle: 2019-11-20

Seminarier: 6 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.
Seminarie

INDIGO Utvecklingsprogram

Vill ni utveckla ert företags digitala kompetens och utnyttja ny teknik för att inte tappa konkurrenskraft?

Till intresseanmälan

Johan Book - Att leda i nya tider

Att leda i nya tider - Bli en attraktiv och framgångsrik organisation Johan Book tar er mer på en resa in i den moderna arbetspsykologiforskningen och vad den tydligt visar om ledarskap, välmående och motivation. Genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.

Till intresseanmälan

Kollaborativa Robotar & Automation

En strategi för ökad automation måste till för att Sverige skall öka effektiviteten. Prisbilden på kollaborativa robotar medger nu att även mindre företag kan använda denna hjälp i sitt arbete och idag finns många kollaborativa robotar på marknaden. Men vilken är rätt för just ert företag? Denna workshop syftar till att få bättre insikt i vad som finns på marknaden idag samt hur man kan tänka gällande strategier för smart automation. Hur ser ni på ert företag på en ökad automatiseringsgrad och att införa robotar som samarbetar med befintlig personal? Är det en kittlande tanke så ska ni vara med på denna dag som kombinerar teori och praktik. Dagen leds av Åsa Fasth-Berglund, Chalmers Tekniska Högskola, som är specialist inom området. Förutom teori och diskussioner kommer ni få testa på hur en kollaborativ robot fungerar och själva programmera den. För den praktiska delen kommer Adam Asplund från Edströms Maskin AB ansvara och ni kommer att få testa Universal Robots. Välkommen på workshop om kollaborativa robotar och automationsstrategier! Torsdag 17 januari kl. 09.00-16.00

Till intresseanmälan

LEDARSEMINARIER 2019 - Klippkort

Ge dig själv och dina medarbetare möjligheten att utveckla sitt ledarskap genom våra seminarier som lyfter de hetaste frågorna inom ledarskapet just nu. Vi Erbjuder nu möjligheten att köpa klippkort där ni betalar för 4 platser och får en extra på köpet! Vem som helst i organisationen kan nyttja platsen på vilket av seminarierna under 2019. Seminarier som ingår i Klippkortsserien är märkta med kampanjsymbolen här till vänster.

Till intresseanmälan

Nya dataskyddsförordningen - GDPR

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft under maj 2018. Det betyder stora förändringar kring hur personuppgifter får lagras och användas. Är din organisation förberedd och har alla nya rutiner på plats?

Till intresseanmälan

Studiebesök

Till intresseanmälan