Bryt normerna på arbetsmarknaden och i omklädningsrummet - Möt Locker Room Talk

Bryt normerna på arbetsmarknaden och i omklädningsrummet - Möt Locker Room Talk

Innehåll

Prisade av Zlatan för sitt arbete och anlitade av över 80 olika föreningar för att skapa en ny innebörd av Locker Room Talk! Det tidigare UF-företaget tog Sverige med storm efter att President Donald Trump sopade sexistiska uttalande under mattan som just Lockerroom talk. I samband med Ung Företagsamhet i Hallands Kick off har vi förmånen att bjuda in dig till ett frukostmöte med Lock Room Talk som berättar om varför frågan är så viktig för de och borde vara minst lika viktig för oss andra.

Från Vaggan till graven. Region Halland har i samarbete med Länsstyrelsen tagit fram en rapport som lyfter jämlikhet och jämställdhet i Länet från just Vaggan till Graven. Marie Karlsson, Strateg på Region Halland presenterar delar av rapporten som visar att vi generellt sett mår bra i Halland men också visar på utmaningar. Bland annat har Halland den mest könssegregerade arbetsmarknaden i Sverige. Vad beror det på och hur gör vi för att bryta normer på så väl arbetsmarknaden som i omklädningsrummet!

FRUKOST SERVERAS FRÅN 8.00

10.00 (Direkt efter frukostmötet) är du välkommen att möta framtidens medarbetare under Ung Företagsamhets Kick Off !

TEK Kompetens är Stolt partner till Ung Företagsamhet i Halland och bjuder därför, utöver sina TEK- medlemmar, även in samtliga UF-lärare och UF-partners att delta kostnadsfritt vid frukostträffen. Meddela i kommentarsfältet.

I samarbete med Ung Företagsamhet Halland och Gullbrannagården.

www.lockerroomtalk.se
www.ungforetagsamhet.se