Vi erbjuder aktiviteter i form utav frukostmöten och seminarier. Har ni önskemål om teman så ta gärna kontakt med oss!

Vårt utbud

Förfina ditt urval

Seminarier: 6 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.
Seminarie

INDIGO Utvecklingsprogram

Vill ni utveckla ert företags digitala kompetens och utnyttja ny teknik för att inte tappa konkurrenskraft?

Till intresseanmälan

Johan Book - Att leda i nya tider

Att leda i nya tider - Bli en attraktiv och framgångsrik organisation Johan Book tar er mer på en resa in i den moderna arbetspsykologiforskningen och vad den tydligt visar om ledarskap, välmående och motivation. Genom de senaste decenniernas massiva forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.

Till intresseanmälan

Kollaborativa Robotar & Automation

En strategi för ökad automation måste till för att Sverige skall öka effektiviteten. Prisbilden på kollaborativa robotar medger nu att även mindre företag kan använda denna hjälp i sitt arbete och idag finns många kollaborativa robotar på marknaden. Men vilken är rätt för just ert företag? Denna workshop syftar till att få bättre insikt i vad som finns på marknaden idag samt hur man kan tänka gällande strategier för smart automation. Hur ser ni på ert företag på en ökad automatiseringsgrad och att införa robotar som samarbetar med befintlig personal? Är det en kittlande tanke så ska ni vara med på denna dag som kombinerar teori och praktik. Dagen leds av Åsa Fasth-Berglund, Chalmers Tekniska Högskola, som är specialist inom området. Förutom teori och diskussioner kommer ni få testa på hur en kollaborativ robot fungerar och själva programmera den. För den praktiska delen kommer Adam Asplund från Edströms Maskin AB ansvara och ni kommer att få testa Universal Robots. Välkommen på workshop om kollaborativa robotar och automationsstrategier! Torsdag 17 januari kl. 09.00-16.00

Till intresseanmälan

LEDARSEMINARIER 2018-2019 - Klippkort

Ge dig själv och dina medarbetare möjligheten att utveckla sitt ledarskap genom våra seminarier som lyfter de hetaste frågorna inom ledarskapet just nu. Vi Erbjuder nu möjligheten att köpa klippkort där ni betalar för 4 platser och får en extra på köpet! Vem som helst i organisationen kan nyttja platsen på vilket av seminarierna under hösten 2018 och våren 2019. Seminarier som ingår i Klippkortsserien är märkta med kampanjsymbolen här till vänster.

Till intresseanmälan

Nya dataskyddsförordningen - GDPR

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft under maj 2018. Det betyder stora förändringar kring hur personuppgifter får lagras och användas. Är din organisation förberedd och har alla nya rutiner på plats?

Till intresseanmälan

Studiebesök

Till intresseanmälan

Frukostmöten: 2 st
Nedanstående utbildningar kan du se som en idébank. Genomförande av utbildningar styrs av efterfrågan, så gör en intresseanmälan om det är något som motsvarar dina behov.
Frukostmöte

Informationsmöte Mentorskapsprogrammet

Till intresseanmälan

Näringslivsfrukost i Ullared

Till intresseanmälan