Tillbaka till alla Seminarier

Dansa med Google

Visste du att nio av tio köpresor börjar med att någon söker på Google för att hitta vad de letar efter? Frågan är inte OM du ska anpassa dig och synas på Google utan NÄR, VAR och inte minst HUR. Under det här seminariet får du koll på din SEO (sökmotoroptimering) så du inte missar nya affärer och får konkreta verktyg att jobba med förbättringar på din webb.

Målgrupp

Personer som är ansvariga för webb/hemsida, företagsledning, kommunikatörer, eller andra med intresse för SEO inom teknik- och industribranschen.

Seminariet är en del av projektet Catalyst.

Innehåll

Christoffer Steverin som driver sin egna byrå Digital Effekt kommer under detta tillfälle förklara hur du kan använda möjligheterna på Google till din fördel och kan främja fler affärer. Han kommer ge generella tips och information om hur du kan arbeta med sökoptimering men även ge konkreta tips på förbättringar på just din webbsida. Under tillfället kommer vi gå igenom de olika exponeringarna på Google, hur du gör en sökordsanalys, hur du analyserar besökarna på din webbplats, hur du namnger dina sidor och skapar en SEO-anpassad sidstruktur på webben.

Om utbildaren
Christoffer Steverin har jobbat med digital affärsutveckling i över 15 år. Han har föreläst flitigt hos flera IUC-bolag runt om i landet och varit mycket uppskattad hos deltagare från den tillverkande industrin. Han är underhållande att lyssna på och bra på att ge konstruktiv feedback.

Omfattning

4 timmar

Dansa med Google