Tillbaka till alla Seminarier

Energy Management

Om hur du skapar positiv energi – en av de viktigaste faktorerna för både välmående och framgång. Vilka områden kan man arbeta med för att skapa energi både i sig själv som ledare och i sin arbetsgrupp.

Innehåll

EnergyManagement handlar om vanor som skapar positiv energi och som gynnar både prestation och välbefinnande. Helt enkelt – konsten att få ut så mycket som möjligt av sig själv och sin organisation, utan att öka slitaget.

Under förmiddagen får du med dig kunskap och tankar kring ex. Varför du ska värdera din egen energi? Hur man aktiverar tankekontroll och tänker så att det känns bättre. Humor som arbetsredskap. Om hur känslor och stämningar som vi själva skapar smittar och sprids och vilka följdeffekter det kan få. Om varför vi ska ägna oss åt drömmar och fantasier, också på arbetsplatsen. Vad mat, motion och sömn egentligen handlar om. Det blir också en del tankar om tid och energi.

Annica Gilbertsson är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare. År 2009 utvecklade hon konceptet EnergyManagement vilket har visat sig göra skillnad för både personer och organisationer. Annica är beteendevetare med inriktning hälsopromotion men har även en marknadsekonomexamen. Även personliga erfarenheter har gett kunskap om hur viktig positiv energi är, inte minst då vi utmanas av tuffare situationer.

Gå 3 betala för 2!
Vi vill uppmuntra att lära tillsammans för att inte bara utveckla dig själv i ditt ledarskap utan också kunna koppla de nya kunskaper till hur ni vill/behöver utveckla de interna strukturer som finns i er verksamhet. Samtala sedan med dina kollegor om vad ert nästa steg blir på individnivå, teamnivå och organisationsnivå för att stärka den positiva energin!

Omfattning

2 timmar

Energy Management