Tillbaka till alla Seminarier

Johan Book - Vikten av målsättning och uppföljning i turbulenta tider

TEK kompetens och Näringslivet Falkenberg bjuder in till en digital frukost med Johan Book den 27/8. Coronavirusets framfart ritar om kartan för våra verksamheter och det har nog aldrig varit viktigare att tydliggöra vad som händer nu, vad som ska prioriteras, vilka mål som består och framförallt hur vi ska arbeta tillsammans då vi kanske inte sitter på samma plats längre. ”Över tusen studier visar att ett korrekt utformat och genomfört målsättningsarbete ökar arbetsprestation med 20-25%”

Innehåll

Under denna digitala frukost som kan ses som en ”kick-off” efter sommaren kommer du att få svar på flera frågor som kan hjälpa dig att få en bra start och energi inför hösten.
• Hur skapar man engagerande mål och aktiviteter i en allt mer turbulent omvärld och vem skall sätta dem?
• Hur följer man upp och ger feedback på ett bra sätt trots att man inte vet hur nästa vecka kommer att se ut?
• Hur kan du, genom en korrekt uppföljning, öka arbetsprestation med i snitt 25%?
• Varför är uppmuntran ett av dina viktigaste verktyg att styra beteenden och förändring?
• Vad är kärnan i alla framgångsrika strategigenomföranden och hur du ser till att den finns på plats?

Vi hoppas att du vill hänga med oss och ta del av Johan Books stora erfarenhet av förändringsledning. Johan Book är certifierad förändringsledare och smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Han har en tydlig mission, att omvandla modern arbetspsykologiforskning till verklighet i arbetslivet och därigenom skapa ökad motivation, prestation och resultat. TEK kompetens har anlitat Johan Book vid flera tillfällen och alltid fått mycket fina utvärderingar.

Webinariet sänds via Zoom. En länk kommer att mailas till er senast den 26/8.

Varmt välkommen med din anmälan!

Johan Book - Vikten av målsättning och uppföljning i turbulenta tider