SEMINARIER

SEMINARIER

INSPIRERANDE SEMINARIER OCH FRUKOSTMÖTEN

Hos oss kan du delta i seminarier, webbinarier och frukostmöten. Vår ambition är att erbjuda aktiviteter som är intressanta och inspirerande och har du önskemål om ett visst tema eller innehåll är du varmt välkommen att kontakta oss.

VÅRA SEMINARIER, WEBBINARIER OCH STUDIEBESÖK

Vi erbjuder seminarier på plats i Halmstad och Varberg samt webbinarier där du kan delta via dator. Vi anordnar även studiebesök på företag i Halland som brukar vara väldigt uppskattade och ger företag en chans att nätverka och bygga kontakter med framtida samarbetspartners.

Under våra seminarier och frukostmöten ger vi dig möjligheten att hålla dig uppdaterad om det allra senaste inom din bransch och din yrkesroll för att du ska utvecklas som person och samtidigt stärka ert företags konkurrenskraft. Våra frukostmöten är kostnadsfria för medlemmar, där våra inspirerande föreläsare lyfter högaktuella ämnen och vi erbjuder er en möjlighet att utveckla ert nätverk.

ÄMNESOMRÅDEN FÖR VÅRA SEMINARIER OCH FRUKOSTMÖTEN

Vår målsättning är alltid att vara lyhörda och erbjuda seminarier som möter de behov som finns på marknaden vilket innebär att innehållet ändras utifrån behovet. Vi är alltid intresserade av att veta vad just du och din organisation skulle vilja se för innehåll och ni är alltid välkomna att kontakta oss med era förslag.

Vi har tidigare arrangerat seminarier och frukostmöten inom områden som ledarskap, kommunikation, produktutveckling, smart automation med mera. Vi arrangerar årligen seminarier med fokus på ledarskap då detta ämne alltid är högaktuellt.

Gör som många andra företag och organisationer i Halmstad, Varberg och övriga Halland och delta vid ett av våra seminarier eller frukostmöten.